om os - Montagehuset

Vi monterer hvidevarer hurtigt og effektivt, med god kundeservice i hovedsædet.

Hvem er Montagehuset

Montagehuset blev etableret i 2020 af et hold dygtige montører og kontorpersonale med 12 års erfaring inden for levering og hvidevaremontering.

Vi specialiserer os i rutekørsel med levering og montering af hvidevarer for både privat- og erhvervskunder. Vi monterer også i eksisterende boliger og på nybygningsprojekter.

Hos Montagehuset har vi en simpel vision. Vi vil være din foretrukne montør af hårde hvidevarer. Vi vil yde Danmarks bedste service, og levere arbejde i højeste kvalitet.  

Klimavenlige tiltag

Vi bestræber os altid på at blive bedre og mere klimavenlige hos Montagehuset. Derfor følger vi nøje med i udviklingen af FN’s verdensmål, samt hvad vi kan gøre for at blive mere klimabevidste.

Begrænset Forurening

Alle vores biler hos Montagehuset opfylder de europæiske lovkrav om forurening. Det er meget vigtigt, at vi skåner vores byer for udledningen af skadelige partikler. Derfor har alle vores biler monteret partikelfiltrer, der begrænser udslip af de farlige gasarter op imod 100%, uanset størrelse.

Bæredygtitigt biobrændstof

For at beskytte klimaet og begrænse vores forbrug af jordens ressourcer kører alle vores køretøjer på biobrændstof, der er fremstillet med et langt højere niveau af bioethanol.

Din foretrukne hvidevaremontør på Sjælland

Vi har hovedsæde i Herfølge, men vi monterer hvidevarer på hele Sjælland. Som din foretrukne hvidevaremontør installerer og monterer vi lige hvad du har brug for. Vi gør meget op I at udmærke os I alle mærker og modeller inden for hvidevarebranchen, så du uanset behov trygt kan ringe til en af vores erfarne eksperter.  

Returvarer til skrot

Har du nogle returvarer du gerne vil af med når du udskifter til noget nyt? Hos Montagehuset tager vi det nemt med i vores varebiler, så du ikke behøver at bekymre dig det mindste eller gøre noget for at skille dig af med dine hvidevarer. 

Miljøbevidst transport og levering

Det er vores alles pligt at vælge klimavenlige løsninger. Derfor har vi hos Montagehuset flere forskellige bæredygtige tiltag, der tilsammen udgør en stor forskel for vores fælles klimamål.