vi flytter og fragter for dig og din virksomhed

Med flere års erfaring inden for erhvervsflytninger og logistikaftaler kan vi tilbyde virksomheder en professionel håndtering af både inventar, der skal flyttes eller varer der skal leveres.

Erhvervsflytning i hele danmark

Du kender måske Montagehuset som os, der kommer ud og monterer dine hvidevarer, men vi kan dét og meget mere. Vi specialiserer os også i erhvervsflytning, hvad end det drejer sig om flytning til helt nye lokaler eller flytning af kantine, kontor m.m. på samme matrikel. Vores specialeområder hænger meget godt sammen, da vi hver dag kommer omkring flytning, logistik og installering. 

En god pris på erhvervsflytning præcis til dig

Vi skræddersyer altid et tilbud præcis til dig, så du får den bedste pris til netop din opgave. Der er mange ting, man som virksomhed skal tage stilling til inden en flytning, og det vil derfor være en god idé, at gennemgå nedenstående liste for at se, om der er nogle af de opgaver, I ønsker at udliciterer. Vi kan stå for det meste – så slipper du og dine kollegaer for al besværet.

Logistik i særklasse

Hos Montagehuset tilbyder vi også at stå for logistik og transport af dine varer. Måske mangler du lagerplads? Eller ønsker et ekstra lager tættere på dine kunder? Vi kan opbevare, pakke og levere dine varer. Og vi kan skræddersy løsningen til præcis dét, du står og mangler. Ved at outsource dit lager helt eller delvist til os kan du være tryg og sikker på, at vi klarer alt til din og dine kunders fulde tilfredshed.

Kontakt os for en snak om mulighederne på 51 41 41 40.

Miljøbevidst transport og levering

Det er vores alles pligt at vælge klimavenlige løsninger. Derfor har vi hos Montagehuset flere forskellige bæredygtige tiltag, der tilsammen udgør en stor forskel for vores fælles klimamål.