Vi vil være din foretrukne montør af hårde hvidevarer

Hos Montagehuset i Herfølge har vi mere end 12 års erfaring med montering og installation af hårde hvidevarer.  

MONTERING OG INSTALLATION AF HÅRDE HVIDEVARER

Skal du have monteret en ny vaskemaskine? Et nyt komfur eller kogeplade? Uanset dine behov, eller størrelsen på opgaven, så monterer vi dine hvidevarer hurtigt og effektivt. Hos Montagehuset har vi altid god service og høj kvalitet i højsædet. Vores erfarne montører kan montere og installere alle typer hvidevarer, så du kan trygt vælge Montagehuset.  

Vi monterer byggeprojekter på Sjælland, Fyn og Jylland

Vending af køleskabslågen

Ønsker du at vi vender køleskabslågen? De fleste køleskabe er som udgangspunkt udviklet med hængslerne i højre side og håndtaget i venstre side, men det kan som regel godt vendes, hvis dette ønskes. Ligeledes er det på nogle køleskabe også muligt at vende tætningslisten 180 grader.  

Hvis du ønsker, at vi vender køleskabslågen eller tætningslisten, så det passer bedre ind i dit hjem, så kan vi snildt klare det. Det fortæller du bare, når du kontakter os, så klarer vi det for dig.

Miljøbevidst transport og levering

Det er vores alles pligt at vælge klimavenlige løsninger. Derfor har vi hos Montagehuset flere forskellige bæredygtige tiltag, der tilsammen udgør en stor forskel for vores fælles klimamål.